aboutus

Shenzhen Mago Trading Co., Ltd.

Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd. Shenzhen Mago Trading Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μάρκες: Hygger, AQQA
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-100000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Hygger έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας των προϊόντων ενυδρείων που εστιάζει στη δεξαμενή ψαριών,

Το φως ενυδρείων, υδραντλία, εσωτερικό φίλτρο, φίλτρο μεταλλικών κουτιών, αεραντλία, θερμάστρα, πλαστικές εγκαταστάσεις ενυδρείων, διακόσμηση ρητίνης, αμμοχάλικο ενυδρείων, αλιεύει την καθαρή, πέτρα αέρα, καθαριστής αμμοχάλικου, βούρτσα φίλτρων, βιο-σφαίρα, φίλτρο σφουγγαριών και ούτω καθεξής.

Είμαστε αδιάλειπτοι στην αναζήτηση της νέας τεχνολογίας και της ανώτερης ποιότητας των προϊόντων. Σεβόμενος την προσωπικότητα και αποδίδοντας σημασία στην έννοια των ανθρώπων που κάνει την επιχείρησή μας να διαμορφώσει έναν δημιουργικό, ελεύθερο και ανοικτό επιχειρηματικό πολιτισμό. Τώρα, το εμπορικό σήμα Hygger μας έχει γίνει ενεργοί συμμετέχων και υποστηρικτής της Ε&Α και της παραγωγής στον εξοπλισμό υδατοκαλλιέργειας. Όχι μόνο έχει μια καλή φήμη στην εγχώρια αγορά, και τα προϊόντα εξάγονται επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, Ισπανία και άλλες περισσότερες από 30 χώρες, οι οποίοι κέρδισαν αναγνώριση πολλών πελατών και καταναλωτών.

 

Αναμένουμε να αναπτυχθούμε και να συνεργαστούμε με τους τοπικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο, και καλύτερα την εξυπηρέτηση των πελατών σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον μέσω των διαύλων διανομής. Πιστεύουμε ότι τα προϊόντα Hygger μας θα δημιουργήσουν τη μεγάλη αξία για τους εμπόρους μας, τους διανομείς, τους πράκτορες και το τέλος μας - πελάτες χρηστών.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

  • Λεπτομερώς επιθεωρημένος από την υλική επιλογή στην παραγωγή και τη συσκευασία, και τα προϊόντα πιστοποιημένα με το CE, ROSH, TUV, τη FCC, UL, ETL και PSE.
  • Κανονιστικό σύστημα διαχείρισης τιμών για την τιμή της λιανικής, χονδρικής και μόνης αντιπροσωπείας.
  •  Οποιοδήποτε προϊόν εξετάζει εσείς μπορεί να αφήσει ένα μήνυμα στον επίσημο ιστοχώρο μας (το www.hygger-online.com), θα σας δώσουμε μια ικανοποιητική απάντηση μέσα σε 24 ώρες.
  •  Προκειμένου να μειωθεί το κόστος της διαφήμισης του πελάτη, παρέχουμε τις εικόνες προϊόντων, τις αφίσες, τα βίντεο και τα στηρίγματα πληροφοριών προϊόντων.
  • Χρόνος παράδοσης 5-7 ημέρες για τα προϊόντα Hygger.
  • Το επιστροφής ποσοστό Hygger είναι στενό σε μηδέν. Προκειμένου να καθησυχαστούν οι πελάτες, ανταλλάσσουμε το παλαιό προϊόν για ένα νέο εάν τα ποιοτικά προβλήματα βρίσκονται μετά από να λάβουν το προϊόν.
  • Έχοντας τον αποκλειστικό πράκτορα στην Αμαζώνα, και επίσης μερικοί διανομέας στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλη θέση.
  • Τα νέα προϊόντα θα ενημερωθούν και θα μπουν σε την αγορά κάθε τρεις μήνες.

 

 

Λέγοντας μας τις περιοχές και τις χώρες ότι έχετε να ενδιαφέρετε για να είστε έμποροι ή διανομείς, και είμαστε έτοιμοι να είμαστε της υπηρεσίας για σας.

Ιστορία

2008: Το Shenzhen Mago που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε το Φεβρουάριο του 2008

2008: Το εμπορικό σήμα Hygger καταχωρήθηκε στις 10 Ιουλίου 2008

2008-2017: Επιχειρησιακό πεδίο που περιλαμβάνεται στα προϊόντα κατοικίδιων ζώων, οικογένεια κουζινών, υπαίθριος αθλητισμός, εργαλεία δύναμης, εγχώρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

2018-2019: Ο καθημερινός όγκος πωλήσεων αυξάνεται 200% έναντι του προηγούμενου χρόνου, και το ετήσιο σπάσιμο κύκλου εργασιών μέσω μέχρι USD$10 εκατομμύριο.

2020: Το εμπορικό σήμα AQQA καταχωρήθηκε στις 10 Ιουλίου 2018

 

Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι πράκτορες και οι διανομείς μας στη Βόρεια Αμερική, τη δυτική Ευρώπη, την Ιαπωνία και άλλες περιοχές, η υπάρχουσα ομάδα της επιχείρησης περισσότερων από 100 ανθρώπων.

Υπηρεσία

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα στους παγκόσμιους πελάτες και να δημιουργήσει τη μέγιστη αξία στο τέλος μας - χρήστη.

Η αξία πυρήνων μας είναι καινοτομία, υπηρεσία και έξοχη υψηλή - ποιότητα. Η φιλοσοφία επιχείρησής μας είναι ανοικτή και πρακτική, και απορροφά ενεργά τη νέα τεχνογνωσία και βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα και την υπηρεσία μας.

Το Hygger στοχεύει να χτίσει τις σφαιρικές συνδέσεις με τους διεθνείς εμπόρους/τους διανομείς σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσει μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση μεταξύ Hygger και των συνεργατών διανομής μας. Με τα καινοτόμα σχέδιά μας και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους εμπόρους/τους διανομείς μας για να πετύχουμε και να πραγματοποιήσουμε τα κέρδη στις περιοχές και τις αγορές τους.

Το Hygger χτίζει τις συνδέσεις motional μεταξύ των ανθρώπων και των προϊόντων. Με τα σημαντικά σχέδιά μας, ελπίζουμε ότι φέρνει την περισσότερες προστασία, την ασφάλεια και ευκολία για τους ανθρώπους σε καθημερινή χρήση τους προϊόντος ενυδρείων.

Η ομάδα μας

Ειλικρινά και επιθετικά αναπτύσσουμε τους παγκόσμιους διαύλους διανομής. Θα επιθυμούσαμε να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους εμπόρους ή τους διανομείς μας για να αυξηθούμε στην εγχώρια αγορά τους.

Γιατί μας επιλέξτε;
Ποιότητα εμπορικών σημάτων
Αρχικό σχέδιο
Γρήγορα στέλνοντας
Ανταγωνιστική τιμή
Συνεχώς νέα προϊόντα Ε&Α και έναρξης

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας